(+45) 29 44 00 80 / kontakt@beirholmsearch.dk

Teamleder: Arbejdsmiljø og sikkerhed, lager og rengøring

Teamleder: Arbejdsmiljø og sikkerhed, lager og rengøring
september 6, 2018 Hanne Beirholm
ferrosan medical devices logo jobs

Vi leder efter en Teamleder til Ferrosan Medical Devices. Virksomheden ligger i Søborg. Ferrosan Medical Devices er en produktionsvirksomhed, en international organisation med 190 medarbejdere, der udvikler og producerer hæmostatiske produkter, der anvendes til at standse blødninger under operation. Virksomheden arbejder under GMP krav.

Vi søger en person der vil være med til at udvikle arbejdsmiljø og sikkerhedskultur til ”best in class” hos Ferrosan Medical Devices. Desuden er du Teamleder og har ansvaret for at lede lager (4 medarbejdere) og rengøringen af renrums produktion i et stærkt GMP reguleret miljø. Stillingen er nyoprettet og det er en central og synlig position i virksomheden.

Virksomheden tilbyder:

  • En spændende og udfordrende stilling med bredde og mange interessenter.
  • En stærk organisationskultur, hvor samarbejde, vidensdeling og arbejdsglæde er vigtigt.
  • Et godt dynamisk team.
  • En position hvor du spiller en væsentlig rolle.

Resultaterne af din indsats vil være mærkbare i hele organisationen, og du vil få medindflydelse på forbedringer af processer mm. Den flade organisationsstruktur tiltrækker personer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen.

Ansvarsområder:

Som arbejdsmiljøleder er du med til at sætte rammerne for et godt og sundt arbejdsmiljø. Gennem dit daglige arbejde skal du påvirke arbejdsmiljøet og være med til at efterleve lovgivning og lokale mål. Du er i daglig kontakt med ledere og medarbejdere på tværs af organisationen.

Foruden arbejdsmiljø får du også det daglige ansvar for lager, styring af rengøring af renrums produktion og produktionsbeklædning.

Du får ansvaret for:

  • Udvikling af adfærdsbaseret sikkerhedskultur og arbejdsmiljø på alle ledelses niveauer
  • Rådgive og hjælpe ledere og medarbejdere med at løse udfordringer i arbejdsmiljøet, herunder identificere og forebygge risici samt analysere og følge op på arbejdsmiljø afvigelser
  • Daglig ledelse af lager (4 medarbejdere)
  • Styring og ledelse af rengøring og beklædning for GMP produktion
  • Oplæring og træning af medarbejdere
  • Implementering af resultat- og målstyring samt optimering og forbedring af vores processer

Du vil referere til ”Director of Manufacturing”. Derudover indgår du i et velfungerende Produktionsledelsesteam.

 

Din profil:

Du er en stærk leder med solid erfaring inden for arbejdsmiljø- eller sikkerhedsledelse fra en GMP reguleret produktionsvirksomhed. Det er en fordel hvis du har den lovpligtige og obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.

Du har et godt overblik, god til processer og struktur og vedholdende i dit skaberinstinkt.

Du skal være god til at skabe stærke og konstruktive relationer til andre og samtidigt skabe respekt for den funktion du udøver. Det er en fordel, hvis du har ledelsesmæssig erfaring og kendskab til lagerfunktion.

Du er en dygtig leder, der bruger LEAN tankegangen i din daglige ledelse, og du er god til at kommunikere skriftligt og specielt mundtligt. Du evner at skabe et godt samarbejdsklima i eget team og på tværs af organisationen.

Din indstilling er positiv og serviceorienteret i forhold til teamets primære funktion og hele virksomheden. Det forventes at du har et godt kendskab til GMP produktion og erfaring med kvalitetskrav og dokumentation i forhold til renrums produktion, og at du kan lide at have travlt og have mange bolde i luften.

 

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Beirholm Search ved Hanne Beirholm, tel. 29 44 00 80 der varetager denne stilling.

Ferrosan Medical Devices A/S Biomaterials udvikler og producerer hæmostatiske produkter, der anvendes til at standse blødninger under operation. Produkterne bliver markedsført og distribueret i mere end 100 lande via samarbejdspartneren Ethicon Biosurgery, der er en del af Johnson & Johnson. Vi er ca. 190 medarbejdere og bor i Søborg. www.ferrosanmedicaldevices.com

Du kan vedhæfte dit CV eller andre relevante filer. Max 9MB filstørrelse. Zip komprimer evt. flere filer til én fil.

Husk at accepterer betingelserne før du klikker send