(+45) 29 44 00 80 / kontakt@beirholmsearch.dk

Procestekniker – Sprøjtestøbning

Procestekniker – Sprøjtestøbning
november 18, 2021 Hanne Beirholm
knudsens plast job - jobs in europe denmark

Stillingen referer til udviklingsafdelingen og har kundekontakt.

Til vores kunde søger vi en dygtig procestekniker med speciale indenfor sprøjtestøb­ning. Stillingen referer til udviklingsafdelingen og har kundekontakt.

Er procesoptimering og indkøring lige dig? Og har du lyst til at arbejde med den nyeste teknologi indenfor sprøjtestøbning? Så har vi det helt rigtige job til dig som procesteknikker. Grib muligheden for at blive en del af vores udviklings team, hvor du har en dynamisk hverdag med en stor kontakt­flade til både interne og eksterne samarbejdspartner. Du bliver en del af vores team som i dag består af 5 engagerede medarbejder, som alle refererer til udviklingschefen.

Jobbet

Den primære opgave består i at sikre en effektiv indkøring og levering af nye værktøjer til vores pro­duktion. I tæt samarbejde med udviklingsteamet, teknisk support, produktionsafdelingen og QA løser du en bred vifte af opgaver lige fra procesoptimering og indkøring, sparring omkring ny værktøjer, prø­vekørsler samt validering og dokumentation.

Du sikrer din succes ved at være en holdspiller med en proaktiv og positiv tilgang til opgaverne og som gerne vil gå forrest når der opstår udfordringer.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund inden for plastbranchen, hvor du har opnået et ind­gå­ende kendskab til sprøjtestøbning. Du har en uddannelse som plastmager eller plastspecialist.

Har du erfaring med GMP-produktion og gerne fra medicoindustrien vil det være en fordel, men ikke noget krav. Som person trives du i en dynamisk hverdag, hvor din selvstændige evne til at træffe beslutninger er helt essentiel. Da kvalitet og præcision er afgørende i medicoindu­strien, er det også vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har lyst til og erfaring med skriftlig dokumenta­tion. Du er udadvendt og god til at opbygge gode relationer og skabe et fagligt netværk. Sidst, men ikke mindst, er du god til at kommunikere på tværs af faggrænser – både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Et job i en sund virksomhed hvor kvalitet og leveringspræcision er i højsædet. Du får et spændende og afvekslende job, hvor du får rig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for sprøj­testøbning, samt mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil få tilbud om evt. relevant efteruddannelse.

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af engagerede og dygtige medarbejdere. Vi har en god om­gangstone og et godt arbejdsmiljø.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte Beirholm Search, som varetager denne stilling. Ring gerne på tel. 29440080.

Ansøgning sendes på nedenstående link.

Vi ser kandidater fortløbende.

    Du kan vedhæfte dit CV eller andre relevante filer. *Max 10 MB filstørrelse. Zip komprimer evt. flere filer til én fil. Tilladte filtyper: zip, pdf, jpg, doc, docx, jpeg, png, gif, pages.

    Husk at accepterer betingelserne før du klikker send

    Oplever du tekniske problemer, så ring venligst til os på telefon: +45 29 44 00 80

    Virksomheden:

    Knudsen Plast Holding A/S udvikler og producerer sprøjtestøbte plastkomponenter, specialemballage og en­gangsartikler til Health Care sektoren. Produktionen foregår under renrumsforhold og virksomheden er certificeret efter ISO 13485:2016 standarden for medicinsk udstyr.